Activiteiten

Project management & engineering

Project Management: Scope-, time-, cost-, quality-, communication-, resource- & risk management.
In onze overkoepelende functie zijn wij dan ook actief in de verschillende aspecten van de industrie: IT, mechanica, elektriciteit, PLC, software, etc... Een greep uit ons aanbod:

 • Project- en werfleiding in diverse sectoren: automotive, voeding, glas, druk & printing, …

 • Case- en haalbaarheidstudies

 • Opstellen lastenboek voor automatiseringsprojecten

 • Ondersteuning bij vergelijkingen van leveranciersoffertes

 • Opstellen van technische documentatie en handleidingen

 • Field engineering: Opvolging & assistentie bij opstart en in dienst name van installaties


Industriële automatisering

Procesverbetering van bestaande productielijnen/installaties: concept, kostenraming, gevolgen, opleiding, haalbaarheidsstudies, …

Automatiseringsprojecten – totaaloplossing: Wij verzorgen alle fases: de studie, bevraging van de stakeholders, conceptopbouw, uitvoering, installatie, in bedrijfname en oplevering. De volledige projectafwikkeling gebeurt in samenspraak met de klant. In uitvoeringsfase werken wij samen met diverse partners voor o.a. mechanische constructie, elektrische kastenbouw, PLC en PC software ontwikkeling.

Automatiseringsprojecten – deelaspecten: Afhankelijk van de noden binnen een nog op te starten of een lopend project integreren wij ons snel in een bestaand team.

 


Building Automation

Wij verzorgen domotica voor de industriële, openbare en particuliere markt en doen dit vanaf de eerste gesprekken tot oplevering van de installatie.

In een open gesprek tasten we de voorkennis af van onze klant en geven, waar nodig, suggesties die impact hebben op verbruik, ergonomie, budget, luxe, enz.

Bij elke fase in het project rapporteren wij aan onze klant om op dezelfde golflengte te blijven qua concept en uitvoering.

De architect en/of aannemers van ander disciplines zijn altijd welkom om alle fases mee te volgen.

Het project wordt opgevolgd met oog voor planning, budget en details tot de in dienst name en oplevering van de installatie.

Wij begeleiden onze klant bij de keuze van materialen en domotica-systemen. In de grote waaier aan systemen en fabrikanten is het vandaag de dag moeilijk om een keuze te maken. Die vergelijkende studie hebben wij al gemaakt en willen die ook delen met onze klanten.

Onze voorkeur gaat uit naar EIB/KNX omwille van de ruime keuze toestellen en designs, de openheid, het decentraal karakter en last but not least de onafhankelijkheid van één fabrikant.


Multimedia projecten

Onze industriële roots, gecombineerd met onze passie voor visualisatie en presentatie zijn wij uw ideale partner voor de realisatie van:

 • Productfilms

 • Audiovisuele voorstelling van productieprocessen

 • Bedrijfspresentaties

 • Reclamespots

 • Documentaires

 • Multimedia shows voor beurzen en events

Onze projecten worden professioneel aangepakt van A tot Z, door mensen die met toewijding hun job ter harte nemen.