Referenties

In verschillende vestigingen van een vooraanstaande Duitse automobielconstructeur hebben we de projectleiding van diverse installaties voor onze rekening genomen:
vanaf de eerste gesprekken, over ontwikkeling, productie en afname van de installaties, inclusief opstart en optimalisatie.

We hebben een jarenlange relatie opgebouwd met BEP Europe N.V. die wereldwijd behoort tot de top-3 in “final line testing equipment for the automotive industry”.
De aan ons toevertrouwde opdrachten: projectopvolging, werfleiding, opstart, fabrieksintegratie en optimalisatie van bovengenoemde installaties.
(Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen, Slowakije, Spanje, Turkije, Zweden)

“Printing en Packaging”: Voor een belangrijke speler in deze sector verzorgden we een haalbaarheidsstudie voor de automatisering tussen bestaande productie eenheden en het centraal magazijn: doostransport, sorteren en verzamelen, palletisering en pallet transport.

Al enkele jaren staan wij in voor de realisatie van diverse audio visuele projecten voor gerenommeerde bedrijven uit diverse industrietakken en overheidsinstellingen: technische productfilms , presentaties voor evenementen, award-uitreikingen, interne verslaggeving, …